Vraag naar uw vrijblijvende offerte 

Contacteer ons !

Bel ons
Wij renoveren uw badkamer

Splinternieuwe badkamers 

Bent u uitgekeken op uw badkamer of is deze aan een opknapbeurt toe? Kies dan voor een badkamerrenovatie door Karweiwerken Van Gorp. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en streven naar 100% tevreden klanten!

De procedure

Via verschillende leveranciers kunt u kiezen welke badkamer u wenst. De leverancier zal samen met ons een offerte opstellen, waarna we meteen aan de slag kunnen. Als uw huis ouder is dan 10 jaar, geniet u van het verlaagde 6% btw-tarief!

Sleutel-op-de-deur

Wanneer wij uw badkamer renoveren, zorgen wij voor alles. Wij breken uw oude badkamer uit, verplaatsen radiatoren, verleggen rioleringen, plaatsen nieuwe sanitaire toestellen en leggen nieuwe vloeren en wandtegels. Wij nemen alles voor onze rekening: zo kunt u op het einde van de werken genieten van een gloednieuwe badkamer, helemaal volgens uw smaak.

Contacteer ons

Wilt u meer informatie over de renovatie van uw badkamer? U kunt ons een mailtje sturen met vragen, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak maken. Wij helpen u graag verder in de wijde regio rond Ravels.

Clikc+