Vraag naar uw vrijblijvende offerte 

Contacteer ons !

Bel ons
Wij renoveren uw keuken!

Keukens op maat

Droomt u al lang van een nieuwe keuken? Karweiwerken Van Gorp maakt uw droom werkelijkheid! Bij ons kunt u kiezen voor keukens op maat, maar u kunt ook zelf een keuken kiezen uit een toonzaal. Wilt u zelf uw keuken ontwerpen? Wij kunnen u hierbij assisteren! Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie.

Onze diensten

Bij Karweiwerken Van Gorp kunt u vertrouwen op een stipte uitvoering, volledig volgens de gemaakte afspraken. Wij bezorgen u een volledig nieuwe keuken. Van het afbreken van de vloeren en het bijbouwen van muren tot het installeren van nieuwe kasten: alles is mogelijk. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de ruime regio rond Ravels en gebruiken altijd kwalitatieve materialen, zodat u nog lang van het eindresultaat kunt genieten. U kunt ons natuurlijk ook altijd vragen voor kleinere renovaties in uw keuken.

Contacteer ons!

Wilt u graag uw keuken renoveren? Kies dan voor Karweiwerken van Gorp uit Ravels. Vul ons contactformulier in voor een afspraak, een vrijblijvende offerte of voor meer informatie.

Clikc+