Vraag naar uw vrijblijvende offerte 

Contacteer ons !

Bel ons
Wij verzorgen de volledige renovatie van uw woning

Totaalrenovatie in regio Ravels

Wilt u uw woning helemaal renoveren, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen paniek, Karweiwerken Van Gorp staat voor u klaar. Wij zijn beschikbaar voor totaalrenovatie.

Wilt u een nieuwe badkamer of een nieuwe keuken? Of wilt u zelfs uw hele huis renoveren? Alles is mogelijk. Contacteer ons voor meer informatie.

Onze diensten

Wanneer u kiest voor een totaalrenovatie krijgt u echt de sleutel-op-de-deur. Wij verzorgen alles, van a tot z. Het plaatsen van valse plafonds, buitenschrijnwerk, het vernieuwen van het dak, het uitbreken van de muren… wij nemen alles voor onze rekening. Het enige dat u hoeft te doen, is ons vertellen wat uw wensen zijn. Wij garanderen u uitstekend geleverde diensten waar u nog jaren van kunt genieten!

Contacteer ons

Op zoek naar een bedrijf voor de totaalrenovatie van uw woning? Bij Karweiwerken Van Gorp bent u aan het juiste adres. Wij zijn actief in de regio van Ravels en kunnen terugvallen op meer dan 20 jaar ervaring. Voor meer informatie, een gratis offerte of een afspraak, kan u steeds het contactformulier op deze pagina invullen! Wij staan voor u klaar.

 

Clikc+