Professionele asbestverwijdering met alle vergunningen en attesten

Laat gevaarlijke dingen zaken over aan professionals. Zo ook voor asbestverwijdering te Ravels en ruime omstreken. Karweiwerken Van Gorp pakt alles doordacht en veilig aan.

Afbraak loodsen of constructies met asbest

Voor het afbreken van constructies met asbest kan u best een professional inhuren die zorgt voor de veilige verwijdering en afvoer van de giftige stoffen. Karweiwerken Van Gorp doet alle asbestverwijdering regio Ravels op een correcte manier waardoor u geen overlast heeft.

Met de nodige vergunningen

Van Gorp is een gevestigde aannemer die verplicht wordt om volgens opgelegde regels te werken. Daardoor beschikt de firma uiteraard over alle nodige attesten en vergunningen, onder meer voor sloopwerken en het verwijderen van hechtgebonden asbest.

Aangezien asbest nefast is voor uw gezondheid, raden wij u aan om meteen hulp in te schakelen bij de verwijdering ervan. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij Van Gorp voor asbestverwijdering. Steeds met een correcte service aan een correcte prijs.

Wilt u de hulp inschakelen voor de asbestverwijdering op uw eigendom? Wenst u meer inlichtingen of heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan vandaag nog contact op.

Peelsestraat 97 1, 2380 Ravels - - 014 96 04 07014 96 04 07 - BTW BE 0871.530.350