top of page
Ingerichte badkamer met figuratieve tegels

LAAT UW BADKAMER VERNIEUWEN

Wij verzorgen uw badkamerrenovatie in provincie Antwerpen

UW OUDE BADKAMER MOE?

Uw badkamer is een plek die dagelijks druk bezocht wordt. Misschien stelt u het daarom uit om uw oude badkamer te vernieuwen. Elektriciteit vernieuwen, sanitair aanpakken, energiezuinige verwarming kiezen, tegels uitbreken, leidingen verleggen, … waar eerst te beginnen? Karweiwerken Van Gorp is gespecialiseerd in een full-service aanpak in badkamerrenovaties, zonder gedoe en zonder stress. Van plafond tot vloeren, van afbraak tot afwerking, alles nemen wij op ons. We gaan tot het uiterste om u een geslaagde, zorgeloze badkamerrenovatie te bezorgen waar u jarenlang met plezier in vertoeft.

Blue Smoke

WELKE BADKAMER KIEZEN?

Aan u de keuze! Via verschillende leveranciers kunt u zelf uw droombadkamer uitkiezen. In overleg met Karweiwerken Van Gorp komt u tot de beste materiaalkeuzes en stijlen om een pareltje van een badkamer te realiseren. Meteen na uw eerste keuze gaan we samen met de leveranciers aan de slag om u een interessante offerte te overhandigen. En is uw woning 10 jaar of ouder? Dan geniet u van het verlaagde btw-tarief van slechts 6%.

ALLES VOOR UW PRACHTIGE SLEUTEL-OP-DE-DEUR BADKAMER

Zelfs met het meest kwalitatieve badkamermateriaal komt u niet tot de perfecte badkamer als er geen doordachte coördinatie en vakkundige installatie aan te pas komt. Wij gaan voor een perfectionistische uitvoering van uw droombadkamer en brengen hierin elegantie, functionaliteit en duurzaamheid samen:

  • Uitbreken van uw oude badkamer

  • Radiatoren verplaatsen

  • Riolering aanpassen

  • Sanitaire toestellen plaatsen

  • Nieuwe badkamervloer leggen

  • Wandtegels plaatsen

  • Alle afwerkingen

badkamer

KLAAR VOOR UW BADKAMERRENOVATIE?

Neem contact op bij vragen of om een vrijblijvende offerte te ontvangen!

bottom of page